ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, σας προσκαλεί στη Τακτική Γενική Συνέλευση (άρθρο 25) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 06.00 μ.μ. στηνΑίθουσα Μνήμης της Αδελφότητας μας, με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1)Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, από τον Γενικό Γραμματέα κ. Μαργαρίτη Κωνσταντινίδη (άρθρο 21).
2) Οικονομικός απολογισμός, από τη ταμία κ. Δέσποινα Σινικτζίδου.
3) Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, από την πρόεδρο της κ. Δέσποινα Γεωργιάδου–Αράπη
4) Απαλλαγή πάσης ευθύνης, του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής
Επιτροπής, από την Γενική Συνέλευση. .
5) Προτάσεις & επερωτήσεις.
6) Εκλογή ψηφολεκτών (άρθρο 30).
7) Ψηφοφορία προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα γίνονται εγγράφως ή τηλεφωνικώς μέχρι την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, στη γραμματεία της Αδελφότητας, στο τηλέφωνο 2310 325550 ή στο fax 2310 305655.
Σε περίπτωση που δεν θα πραγματοποιηθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, με όσα μέλη και εάν παρευρίσκονται (άρθρο 27).
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση είναι η Ταμειακή σας τακτοποίηση.
Παρακαλούμε όπως με την ενεργό συμμετοχή σας στην πρώτη Γενική Συνέλευση, βοηθήσετε στην ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, που μαζί σας θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία της Αδελφότητας.